Načítám ...

5 let s deníkem eListy.cz!

26. března 2024 oslavily naše stránky krásné páté výročí své existence! Jsem rád, že jsme za tu dobu mohli naši tvorbu v mnoha ohledech posunout dál. Opakovanou proměnou prošel samotný vzhled webu a redakce se rozrostla o nové spolupracovníky, kteří dali vzniknout unikátním článkům. Ano, mám teď na mysli zejména Petrovu Pivománii, kterou najdete v rubrice RADOSTI a jedná se o mimořádně povedené výlety do světa českých piv a pivovarů. Petře, díky, že tu káru táhneš tímto způsobem s námi!

Pravidelně se nám daří udržovat také knižní soutěže a každou první středu v měsíci je pro vás připravena nová! Knižní výběr již tradičně zahrnuje čtyři tituly a jsme rádi, že se do soutěžního klání zapojují stále noví zájemci o výhru a neopouštějí nás ani ti stávající. Je nám potěšením, že každý měsíc můžeme udělat radost jednomu z vás!

Od února 2024 jsme obnovili pravidelná živá herní vysílání. Každý čtvrtek mezi 18:00 až 20:00 můžete sledovat nejen herní klasiky, ale čas od času také nově vydané tituly. Členům eKlubu pak nabízíme rozsáhlý archiv streamů, kde si můžete najít přesně to, co vás zajímá. A mimochodem, zlaté členství v eKlubu je stále k dispozici zcela zdarma. Stačí mít čtenářský účet a poté jen provést samotnou aktivaci. Díky všem, kteří nás tímto způsobem podporují.

V lednu 2022 jsme se rozhodli připravit pro zájemce z řad zlatých členů eKlubu měsíčník, který obsahuje všechny autorské články z měsíce uplynulého. Navíc je tento elektronický časopis k dispozici ve dvou formátech: PDF a ePUB. Záleží jen na vás, který vám více vyhovuje a na jakém zařízení jej pravidelně otevíráte. Aktuálně už máme vydaných 28 čísel!

Koncept deníku eListy.cz, ve kterém každý den aktualizujeme jinou rubriku, dává čtenářům jasný přehled o tématech, kterým se pravidelně věnujeme. Mezi nejoblíbenější rubriky potom patří HRY, BLOG a TECHNIKA. Těší nás váš zájem o herní podcasty, které připravuje Lukáš s Michalem a také vždy skvěle napsané Laďky blogy. Audit návštěvnosti ukazuje, že se rádi vracíte také na články o technologiích a vůbec nejčtenější příspěvek v technické rubrice je spekulace o příchodu hlasové asistentky Siri v českém jazyce. Bohužel jsme se ani po téměř dvou letech od vydání článku české Siri nakonec nedočkali a nic nenasvědčuje ani tomu, že by se to mohlo v budoucnu změnit.

Vzhledem k tomu, že naše stránky nikde neinzerujeme a nepropagujeme, není samotná návštěvnost nijak závratná a každý den se tu objeví několik desítek pravidelných přístupů a zhruba podobný počet těch úplně nových a náhodných. Přesto nás tvorba deníku těší a je pro nás stále zábavným a především kreativním koníčkem, díky kterému můžeme sdílet své názory a zkušenosti s vámi všemi. Pokud se vám naše stránky líbí, budeme vám velmi vděční za jakoukoliv propagaci webu mezi vaše známé a blízké, stejně tak jako za podporu prostřednictvím budoucího placeného členství v eKlubu.

Zdroj: vlastní Foto: DALL-E 3.0

One thought on “5 let s deníkem eListy.cz!

Napsat komentář

YouTube player