Načítám ...

Oficiální obchod se zbožím Harryho Pottera

Česká republika se brzy dočká dalšího kousku kouzelného světa Harryho Pottera! V pátek 30. srpna 2024 v 10 hodin bude v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí slavnostně otevřen první oficiálně licencovaný obchod se zbožím Harryho Pottera v Česku. Tento obchod, vytvořený ve spolupráci s Warner Bros., nabízí fanouškům možnost ponořit se do světa čarodějů a zakoupit exkluzivní produkty spojené s jejich oblíbenou sérií.

Luxor při příležitosti otevření připravil bohatý program. Návštěvníci se mohou těšit na kouzelnické kvízy o ceny, focení na Instax, besedy a dárky k nákupům. Mezi hosty bude například Petr Eliáš, šéfredaktor nakladatelství Albatros, knižní influencerka Michaela Faktorová a Bára Loukotová z podcastu “Neplecha ukončena”. Speciální dárek obdrží každý, kdo v tento den utratí více než 499 Kč.

Pokud jde o samotného Harryho Pottera, jde o jednu z nejpopulárnějších knižních a filmových sérií všech dob. Příběhy o mladém čaroději a jeho přátelích, kteří bojují proti zlu v podobě Lorda Voldemorta, získaly miliony fanoušků po celém světě. Knihy, napsané J. K. Rowlingovou, byly přeloženy do desítek jazyků a filmová adaptace přispěla k dalšímu rozšíření fanouškovské základny.

Oficiální obchody zaměřené na Harryho Pottera již existují v několika světových metropolích. Například v New Yorku se nachází obrovský obchod, který nabízí širokou škálu produktů a zážitků, včetně interaktivních prvků a speciálních sběratelských předmětů. Londýnský obchod na nádraží King’s Cross, který se nachází u slavného nástupiště 9 a 3/4, je dalším oblíbeným cílem fanoušků, kde najdete vše od kouzelnických hůlek po oblečení s motivy Bradavic​.

Tento nový obchod v Praze je tak ideální příležitostí pro české fanoušky, jak si přinést trochu kouzla domů a být součástí kouzelnického světa.

Slavnostní otevření kouzelného Harry Potter koutku proběhne už 30. srpna – u toho by žádný správný potterhead neměl chybět! Jaký vás čeká program?

Od 10 do 15 hodin:

Kvízy o ceny
Hraní kouzelnických her
Tematické focení
Dobby v životní velikosti
Od 13 hodin:

Ve 13:00 začíná beseda! O světě Harryho Pottera si popovídáte s šéfredaktorem nakladatelství Albatros Petrem Eliášem, knižní influencerkou Michaelou Faktorovou (@radsi_knihu) a Bárou Loukotovou z podcastu Neplecha ukončena.

Zdroj: Barbora Semberová – luxor.cz Foto: DALL-E 3.0, luxor.cz

Napsat komentář

YouTube player